ISO 17025-kalibratie om de precisie en betrouwbaarheid van uw laboratorium-instrumenten te verhogen

De kalibratie van laboratoriuminstrumenten is een essentieel onderdeel van elke goede laboratoriumpraktijk om zo de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw resultaten te verzekeren.

WAT bieden wij!

Calibration Lab biedt traceerbare geaccrediteerde ISO 17025 kalibratiediensten aan de laboratorium-wereld binnen de Benelux markt. Wij bieden u één enkel aanspreekpunt aan voor alle kalibratiebehoeften van laboratoriuminstrumenten met als doel de toegang tot uw meetinstrumenten en de productie-uptime te maximaliseren.

HOE kunnen wij u helpen?

Als een volledig onafhankelijke dienstverlener is onze core- en enige business het bedienen, onderhouden en kalibreren van laboratoriuminstrumenten. Wij kunnen uw one-stop-shop geaccrediteerde kalibratiepartner zijn!

WAAROM zou u op ons moeten vertrouwen?

Wij zijn een lokale, hooggekwalificeerde dienstverlener, die uw laboratoriuminstrumenten beheert van a tot z. Wij zijn al meer dan 12 jaar een zeer gerespecteerde ISO 17025 geaccrediteerde dienstverlener, die meer dan 30000 instrumenten per jaar kalibreert in meer dan 500 gerenommeerde laboratoria.

Mogelijkheden voor kalibratie

Wij bieden een uitgebreide waaier van geaccrediteerde kalibratiediensten aan voor laboratoria, waaronder volumetrische, temperatuur-, gewicht-, druk- en elektrische kalibraties van al uw meetinstrumenten, alsook vochtigheids-, CO2-, rotatiesnelheid-, kracht-, koppel- en luchtsnelheidkalibraties.

Contact opnemen is eenvoudig

Boek vandaag nog uw service en kalibratie bij ons, of voor al uw vragen.