Uw vertrouwde geaccrediteerde partner voor al uw kalibratiediensten in de biowetenschappen

Calibration Lab is uw ISO 17025 geaccrediteerde laboratoriumpartner die de traceerbaarheid van kalibraties en tests van al uw laboratoriuminstrumenten garandeert. Onze hooggekwalificeerde en ervaren servicetechnici kalibreren uw laboratoriuminstrumenten bij u ter plaatse of in ons ultramoderne ISO/IEC 17025-geaccrediteerde laboratorium.

Wij bieden één aanspreekpunt voor alle kalibratiebehoeften van laboratoriuminstrumenten met als doel de beschikbaarheid van de meetapparatuur en hun productie-uptime te maximaliseren. Onze geaccrediteerde kalibratiemogelijkheden omvatten onder andere: volumetrische-, gewichts-, temperatuur-, druk-, snelheids-, vochtigheids- en elektrische- kalibraties van uw laboratoriummeetapparatuur. Wij bedienen klanten in elk onderzoeks- en QC-lab en dit in de Benelux.

Vertrouw eenvoudigweg op onze uitstekende diensten en besteed uw kalibraties uit aan Calibration Lab – uw ISO 17025 geaccrediteerde partner.

Aanbevolen geaccrediteerde diensten

Volumetrisch

Wij bieden volumetrische geaccrediteerde pipetkalibraties,  kalibraties van dispensers, buretten, automatische verdunners en glaswerk.

Temperatuur

Calibration Lab verzorgt ISO 17025 temperatuurkalibraties van meetapparatuur, sondes, loggers, incubatoren, ovens en thermocyclers.

Gewicht

Wij bieden traceerbare ISO17025 on-site gewichtkalibraties van precisie-, analytische- en micro-laboratoriumbalansen aan.

Druk & vacuüm

Calibration Lab levert geaccrediteerde kalibratiediensten voor druk- en vacuümmeetapparatuur, sondes, kleppen en manometers.

Kalibratiediensten voor de biowetenschappen

Het leveren van on-site geaccrediteerde kalibratiediensten voor biowetenschappelijke laboratoria is onze kernactiviteit. Wij bieden één enkel aanspreekpunt voor alle kalibratiebehoeften van laboratoriuminstrumenten met als doel de beschikbaarheid van uw instrumenten en hun productie-uptime te maximaliseren.

Calibration Lab

Contact opnemen is eenvoudig

Boek vandaag nog uw service en kalibratie bij ons, of klik hier voor al uw vragen.