Uw partner in ISO 17025 kalibraties van al uw laboratorium weegapparatuur

Calibration Lab is uw locale partner voor geaccrediteerde on-site gewichtskalibraties van laboratoriumbalansen en -weegschalen. Wij bieden een ISO 17025 geaccrediteerde service aan Life Sciences en industriële laboratoria voor het kalibreren van uw weeginstrumenten tot een weegbereik van 60kg.

Balansen en weegschalen

Balansen zijn een essentieel onderdeel van elk wetenschappelijk laboratorium. Het te allen tijde up and running houden van uw balansen, nauwkeurig en precies, is van cruciaal belang voor elk goed presterend GLP-laboratorium.

Calibration Lab kan u helpen bij het leveren van ISO 17025 kalibratiecertificaten voor alle laboratoriumweegschalen, onafhankelijk van merk en model. Elk certificaat bestaat uit lineariteit, herhaalbaarheid en excentriciteit (hoekbelasting) resultaten.

Calibration Lab is ISO 17025 gecertificeerd (BELAC Cal-391) voor kalibraties van laboratoriumweegschalen tot 60kg. Alle tests worden uitgevoerd met gecertificeerde klasse E2- en F1-gewichten op basis van internationale OIML- en EURAMET-aanbevelingen.”

Gewicht verificatie

Kalibratiegewichten (ook bekend als referentiegewichten of testgewichten) zijn bekende, gestandaardiseerde gewichten, vervaardigd met zeer hoge toleranties en nauwkeurigheid, die gebruikt worden binnen elk laboratorium voor de prestatiecontrole en kalibratie van analytische balansen, precisiebalansen en weegschalen voor algemeen gebruik.

Calibration Lab kan ter plaatse gewichtscontroles uitvoeren voor klasse M1, F1 en E2 gewichten van enkele milligrammen tot 60 kg.

Contact opnemen is eenvoudig

Boek vandaag nog uw service en kalibratie bij ons, of voor al uw vragen.